innova-sp-uudiskohde-2002

Yrkesskicklighet

Vi har lång (20 år) erfarenhet av ventilationssystem rengöring och underhåll suitsuärastussüsteemide total yta på Finland. Våra tjänster används av tusentals kunder, till exempel, har vi rensat mer än 20.000 villor och lägenhet ventilationssystem. Varje månad rensas ca 30.000 meter av ventilationskanaler. Vår personal utbildningsprogram säkerställer medarbetarnas kompetens. Suitsuärastuse område vet alla tillverkare, leverantörer, även de gamla församlingarna. Vi är engagerade i tillverkningen av suitsuärastussüsteemide. Vi har deltagit i Finlands Försäkringsföreningen (vakes) suitsuärastusjuhiste utarbetande och projektet ”produktivt kontor 2005” (Tuottava toimisto 2005).

Tillförlitlighet

Finland är det enda SIS har sitt styrsystem arbetskvalitet (Kuopio universitet test). SIS är ett mått på renheten i kanalerna utvecklat en egen metod, som är lätt att använda utomhus. Vi mäter renheten hos de kanaler varje gång före och efter rengöringsarbeten.Dessutom rapporterar vi om det arbete enligt avtalet för bilderna. Övervakningen kommer att se till att vårt arbete möter den finländska inomhusluft firma (Sisäilmayhdistys) P1 klass krav. Kunden kan fungera så långt som möjligt ta del i inspektionen. Vårt mål är alltid kvaliteten hos P1 klass.Vi kommer att ge en fem års garanti på sitt arbete.

Vår nivå av tillförlitlighet framgår av de hundratals städ jobb gjort.

Finland är det enda SIS har sitt styrsystem arbetskvalitet (Kuopio universitet test). SIS är ett mått på renheten i kanalerna utvecklat en egen metod, som är lätt att använda utomhus. Vi mäter renheten hos de kanaler varje gång före och efter rengöringsarbeten.Dessutom rapporterar vi om det arbete enligt avtalet för bilderna. Övervakningen kommer att se till att vårt arbete möter den finländska inomhusluft firma (Sisäilmayhdistys) P1 klass krav. Kunden kan fungera så långt som möjligt ta del i inspektionen. Vårt mål är alltid kvaliteten hos P1 klass.

Topisk

Ständigt förbättra sin service.
Vänligen svara på vår kundtillfredsställelse enkät

Hos oss kan du också röker utvinning relaterade klistermärken och etiketter.
Wall luckor och fönster som röksug(PDF-fil)